onsdag 19 juni 2013

Det är inte roligt

Att människor i allmänhet är idioter och saknar takt och ton i det mesta är kanske ingen nyhet. Men, om det måhända skulle vara någon eller några ur denna allmänhet som läser detta, mot all förmodan så skulle jag vilja förklara varför vissa saker inte är roliga. Ta bilden nedan.

Det roliga ska alltså vara att pojken försöker se kvinnans bröst. Jag har väldigt svårt att se det roliga men gissar att resonemanget, i den mån det finns något sådant i ens en nivå av djuphet: "Han kollar på bröst. Bröst, som man själv är intresserad av att se som man.Kul att någon annan gör det också, någon som ser liten och oförstörd ut. Det är kul". Men det är det inte.

Det ligger också någon slags känsla av osäkerhet och änglslighet som gör att man gillar den här bilden. Man är osäker vad man står sexuellt och försöker genom att uppmärksamma denna bild visa sin manlighet helt enkelt. Hade man varit lite roligare hade man kunnat en metabild av hela situation: Man lägger ut bild på unge som kollar tjej under kjolen på nätet samtidigt som dennes chef kommer ut och säger "ah, du ser ut och vara en riktigt man, så mycket som titta under kjol-humorbilder. Det betyder att du inte är bög iaf."

Hade jag inte varit så infernaliskt trött hade detta inlägget blivit längre. Jag ber istället att få återkomma i ämnet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar